Tilføj manuelt e-mailkonto til Outlook 2016 (Windows)

Lær, hvordan du manuelt konfigurerer din Workspace e-mails kontoindstillinger i Outlook 2016 (Windows), hvis kontoregistreringsværktøjet ikke virker. (Konfigurer din e-mail ved hjælp af værktøjet til automatisk registrering).

1. På skærmen Pop- og IMAP-kontoindstillinger skal du bekræfte eller opdatere oplysninger om indstillinger:
    Felt Det skal du indtaste ...
    Adgangskode Workspace e-mailadressens adgangskode
    Brugernavn Workspace e-mailadresse
    Type Vælg POP eller IMAP
    Indgående server Indtast pop.secureserver.net eller imap.secureserver.net
    Udgående server Indtast smtpout.secureserver.net
  2. Klik på Flere indstillinger.
    Klik på flere indstillinger
  3. Klik på Udgående server.
  4. Vælg Min udgående server (SMTP) kræver godkendelse.
    Vælg godkendelsesmuligheden
  5. Klik på Avanceret.
    Klik på avanceret
  6. Under Serverens portnummer skal du indtaste serverindstillingerne for Indgående server (IMAP) og Udgående server (SMTP):
    Felt Det skal du indtaste ... Krypteringstype
    Indgående server (POP) 995 SSL
    Indgående server (IMAP) 993 SSL
    Udgående server (SMTP) 465, 587 SSL
  7. Klik på OK.
    Klik på OK for at indtaste server- og portoplysninger
  8. Klik på Næste for at udføre e-mailkonfiguration. På næste side bør du kunne se grønne afkrydsninger, i takt med at konfigurationsprocessen udføres.
  9. Se om din e-mail er konfigureret korrekt ved at sende dig selv en test-e-mailbesked fra din webmail. Når du modtager den, skal du svare fra Outlook for at teste dine udgående serverindstillinger.

Bemærk: Hvis Outlook 2016 stadig ikke kan bekræfte dine kontooplysninger, skal du kontakte kundesupport.

Flere oplysninger

Bemærk: Som en ekstra service giver vi oplysninger om, hvordan visse tredjepartsprodukter bruges, men vi godkender eller støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlige for deres funktionalitet eller pålidelighed. Tredjeparters mærker og logoer er registrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere. Alle rettigheder forbeholdes.