Tilføj medlemmer af hjemmesiden enkeltvis

Private sider kan kun ses af personer, du udpeger. Inviter medlemmer et ad gangen, eller importer et regneark med navne og e -mailadresser for at tilføje flere medlemmer .

Bemærk: Du kan ikke tilføje medlemmer, indtil efter du oprette mindst én privat side. Alle private sider er synlige for alle medlemmer.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for dit website for at åbne din side.
  3. Fra dit dashboard vælger du Forbindelser og derefter Medlemmer .
  4. Vælg Importér .
  5. Indstillingen Tilføj kontakter en efter en manuelt vælges automatisk. Tilføj personens e -mail, så de kan modtage en invitation til at oprette en adgangskode. Felterne for fornavn, efternavn og telefonnummer anbefales men valgfri.
  6. Under Kundestatus og Privat sideadgang skal du sikre dig, at feltet for adgang til private sider (Medlemmer) er markeret. Du kan også vælge at markere afkrydsningsfeltet for at invitere kontaktpersonen til at oprette deres konto via e -mail.
  7. Valgfrit: Føj personen til en ny eller eksisterende liste. Lister giver dig mulighed for at organisere dine kunder, medlemmer og abonnenter.
  8. Vælg Gem eller Gem og opret en anden . Hvis du skifter mening, skal du vælge X for at lukke vinduet.
  9. Når du er færdig, er du tilbage i kolonnen Type -kontaktperson .

Flere oplysninger

• For at sende invitationen igen, eller hvis nogen glemmer deres adgangskode, skal du vælge personens navn på din liste. Vælg på deres profilsidetre vandrette prikker -ikon , og vælg derefter Fjern adgang . Bekræft, at du vil fjerne adgang. Vælgtre vandrette prikker -ikon igen, og vælg derefter Giv medlem adgang . Personen modtager en e -mail med et link til at oprette en ny adgangskode. Linket er kun gyldigt til én gang og udløber 2 timer efter, at det er sendt.
  • Når du har valgt en person på listen Forbindelser, skal du vælge vedkommendes navn igen på deres profilside for at ændre deres kontaktoplysninger.
  • Du kan også slette medlemmer af hjemmesiden fra listen Forbindelser eller fra en persons profilside.
  • Hvis du vil tilføje medlemmer, kunder eller abonnenter hurtigere, skal du tilføje flere hjemmesidemedlemmer . Husk, at du skal have en persons tilladelse til at sende markedsførings -e -mails til dem.