Tilføj menu eller prisliste

Med skabelonen til menu eller prisliste kan du vise nærmere oplysninger og priser for et udvalg af produkter eller tjenesteydelser. For eksempel: brunchudvalg, rejsepakker med fremhævede destinationer og priser eller endda sportsbegivenheder med starttider og billetpriser.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger.
    Klik på Rediger
  3. Klik på det grønne plustegn for at tilføje et afsnit til en side.
    Klik på den grønne plus-knap
  4. Klik på Menu/prisliste i panelet til højre.
    Klik på Tilføj afsnit
  5. Klik på et layout i panelet Menu/prisliste.
  6. Når bekræftelsesvinduet Afsnit tilføjet vises, kan du gå i gang med at tilpasse de forskellige muligheder i afsnittet Menu/prisliste.
    Tilpas dine element
    Felter og knapper i panelet Menu/prisliste
    Titel Angiv en titel som beskriver din menu eller prisliste
    Tilføj kategori Klik på knappen for at oprette flere kategorier én ad gangen.
    Første/anden kategori Klik på hver knap for at ændre kategoriens navn og beskrivelseslinje. (Slet pladsholderteksten hvis du ikke vil have en beskrivelseslinje.)
    Fodnote Skriv en fodnote, som kan være hvad som helst du vil have, såsom en restaurants politik om drikkepenge eller gebyr. (Slet pladsholderteksten hvis du ikke vil have en fodnote.)
    Slet kategori Klik på knappen tæt på bunden af panelet for at fjerne en valgt kategori.
  7. For at ændre oplysninger om et element, såsom pris, skal du klikke på en kategoriknap og dernæst på elementets knap. (Klik på Tilføj element for at oprette et nyt element.)
    tilføj elementer
  8. Eventuelle ændringer gemmes automatisk, så når du er færdig, kan du klikke på Forhåndsvisning.
  9. Hvis du er tilfreds med resultatet, skal du klikke på Udgiv webside (mobiltelefon) eller Udgiv (tablet- eller stationær computer).