Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilføj min e -mail -signatur til min webmail

E -mailunderskrifter kan vise dit navn, jobtitel, telefonnummer, hjemmeside eller andre oplysninger, du vil medtage (såsom billeder og links til sociale medier). Du kan indstille Workspace til automatisk at føje det til hver e -mail, du skriver og sender. Alternativt kan du manuelt føje signaturen til specifikke e -mails.

1. Log ind på din Workspace e -mailkonto. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. På fanen E -mail, og klik på Indstillinger .
  3. Dit næste trin afhænger af, om du bruger klassisk visning eller opdateret visning .
    1. Klassisk visning: Vælg Personlige indstillinger , og klik derefter på Signatur .
    2. Opdateret visning: Vælg Flere indstillinger , og sørg for, at du er på fanen Generelt . Under E -mail -signatur: vælger du Inkluder signatur i svar .
  4. (Valgfrit) Vælg Indsæt automatisk signatur i skrivevinduet for automatisk at inkludere din signatur i udgående e -mailmeddelelser.
  5. Indtast din signaturtekst i feltet Signatur .
  6. (Valgfrit) Sådan indsættes et billede i din signatur:
    1. Klik på Indsæt billede .
    2. Klik på Gennemse , og find derefter billedet på din computer (maks. Billedstørrelse: 1 MB).
    3. Klik på Indsæt , og klik derefter på OK .
    4. (Valgfrit) Vælg Indsæt automatisk signatur i skrivevinduet for automatisk at inkludere din signatur i udgående e -mailmeddelelser.
    5. Under Signatur skal du klikke påTekstikon (Indsæt billede) -ikonet for at gemme billedet i din signatur.
  7. (Valgfrit) Sådan indsættes et link til sociale medier i din signatur:
    1. Klik på det tilsvarende ikon for den sociale medieprofil, som du vil tilføje i din signatur.
    2. Indtast de ønskede oplysninger for den sociale medietjeneste, som du vil linke til:
      • Twitter ® - indtast dit brugernavn.
      • Facebook ® - indtast den fulde URL til den Facebook -side, som du vil linke til.
    3. Vælg den linktype, der skal vises i din signatur:
      • Kun tekst - viser et teksthyperlink til din profil på sociale medier.
      • Kun billede - viser et ikonhyperlink til din profil på sociale medier.
      • Billede og tekst - viser et ikon og et teksthyperlink til din profil på sociale medier.
    4. (Valgfrit) Indtast den tekst, du vil have vist, før hyperlinket. Du kan slette standardfind også Find me on: text og indsæt noget mere personligt.
    5. Hvis du tidligere har valgt Linktype: Kun tekst eller Linktype: Billede og tekst , kan du ændre standardteksten i Linktekst -feltet.
    6. Klik på Indsæt .
  8. Klik på OK.