Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilføj min e -mail til Outlook 2013 på Windows

Tilføj din Workspace -e -mailadresse til Outlook 2013 til Windows -pc, så kan du sende og modtage forretnings -e -mails.

Microsoft understøtter ikke længere nye installationer af Outlook 2013 (Windows). Se Microsofts supportside for at få flere oplysninger.

1. Åbn Outlook 2013.
    • Nye brugere: Du vil se skærmbilledet Opsæt din e-mail.
    • Eksisterende brugere: Klik på Fil og derefter på + Tilføj konto.
  2. På siden Tilføj konto skal du vælge E-mailkonto. Derefter kan du tilføje dine loginoplysninger til Workspace-e-mailkontoen. (Dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges til opsætning af e-mail.)
    • Dit navn: Navnet vises som dit afsendernavn
    • E-mailadresse: Workspace-e-mailadresse
    • Adgangskode og genindtastning af adgangskode: Adgangskode til Workspace-e-mail
      Klik på næste
  3. Klik på Næste. Når du gør dette, bekræfter Outlook dine Workspace-kontoindstillinger og indlæser din e-mailindbakke.
    Besked om, at konfigurationen er færdig
  4. Klik på Færdig. Hvis du har flere e-mailkonti, skal du muligvis afslutte Konti for at se din nye indbakke.

Din e -mail er på Outlook 2013, og du er klar til at begynde! Hvis du vil føje din e -mail til en anden enhed, skal du klikke på Forrige . Hvis alt er i orden, kan du gå videre til næste trin!

Fejlfinding

Kontrollér, at dine IMAP -server- og portindstillinger er korrekte, og tryk på Tilføj konto .

• IMAP indgående server: imap.secureserver.net
  • SSL -port: 993
  • SMTP udgående server: smtpout.secureserver.net
  • SSL -port: 465 (eller 587)

Du kan få yderligere hjælp i Fejlfinding på Workspace e-mail i Outlook 2010 og 2013.