Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilføj min e -mail til Thunderbird

Føj din Workspace Email -konto til Thunderbird til Mac eller Windows -pc. Derefter kan du sende og modtage forretnings -e -mails fra din Mac.

1. Åbn Thunderbird .
  2. Under Konfigurer en konto skal du vælge E -mail .
    Vælg E -mail i den konfigurerede konto
  3. Indtast dit navn , din Workspace Email adresse og adgangskode .
    Indtast navn, e -mailadresse og adgangskode
  4. Vælg Fortsæt .
    Klik på Fortsæt
  5. Vælg IMAP (eksterne mapper) , og vælg derefter Udført . (Alternativt kan du konfigurere din e -mail ved brug af POP3.)
    Vælg IMAP, og klik på færdig

Fejlfinding

Hvis Thunderbird ikke kan finde din e -mailkonto, skal du vælge Manuel konfiguration . Kontrollér dine server- og portindstillinger:

• Serverens værtsnavn (indgående): imap.secureserver.net
  • Port (udgående): 993 (SSL/TSL)
  • Serverens værtsnavn (udgående): smtpout.secureserver.net
  • Port (indgående): 465 (SSL/TSL) eller 587 (SSL/TSL)

Rediger dine serverværtsnavne og -porte