Tilføj min e-mailadresse i Outlook 2016 til Windows

Tilføj din Workspace-e-mailadresse i Outlook 2016 til Windows-pc, så du kan sende og modtage virksomheds-e-mails.

Du kan se en kort video om at gøre dette længere nede ad siden.

1. Åbn Outlook 2016.
    • Nye brugere: Du vil se skærmbilledet Opsæt din e-mail.
    • Eksisterende brugere: Klik på Fil og derefter på + Tilføj konto.
  2. På siden Tilføj konto skal du vælge E-mailkonto. Derefter kan du tilføje dine loginoplysninger til Workspace-e-mailkontoen. (Dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges til opsætning af e-mail.)
    • Dit navn: Navnet vises som dit afsendernavn
    • E-mailadresse: Workspace-e-mailadresse
    • Adgangskode og genindtastning af adgangskode: Adgangskode til Workspace-e-mail
    Klik på Næste
  3. Klik på Næste. Når du gør dette, bekræfter Outlook dine Workspace-kontoindstillinger og indlæser din e-mailindbakke.
    Besked om, at konfigurationen er færdig
  4. Klik på Færdig. Hvis du har flere e-mailkonti, skal du muligvis afslutte Konti for at se din nye indbakke.

Din e-mailadresse er i Outlook 2016, og du er klar til at begynde! Hvis du vil føje din e-mailadresse til en anden enhed, skal du klikke på Forrige. Hvis alt er i orden, kan du gå videre til næste trin!

Vis hvordan

Fejlfinding