Tilføj min e-mailadresse i Outlook på Android

Trin 4 i serien Konfigurer min Workspace Email-konto.

Tilføj din Workspace Email-konto i Outlook til Android. Derefter kan du sende og modtage forretnings-e-mail på din telefon.

1. Åbn Outlook-appen.
    • Nye brugere: Tryk på Kom godt i gang
    • Eksisterende brugere: Åbn Indstillinger > Tryk på Tilføj konto > Tryk på Tilføj e-mailkonto.
  2. Angiv e-mailadressen, og tryk på Fortsæt.
    Angiv din e-mailadresse, og tryk på Fortsæt
  3. Vælg IMAP eller POP3 – denne artikel indeholder en trinvis vejledning til opsætning af IMAP. Følg Microsofts vejledning for at tilføje en POP-e-mailadresse i Outlook til iOS eller Android.
    Vælg IMAP
  4. Indtast din Workspace Email-adgangskode og dit visningsnavn. Du kan tilføje en beskrivelse på din konto, f.eks. din virksomheds navn.
  5. Når du trykker på fluebenet, finder Outlook automatisk oplysningerne om din e-mailkonto.
    Angiv dine legitimationsoplysninger, og tryk på fluebenet
  6. Hvis dette er din første e-mailkonto i Outlook til Android, vil du blive spurgt, om du vil tilføje endnu en konto. Tryk på Spring over for at se din indbakke i Outlook. Hvis dette ikke er din første konto, vil du se din e-mailindbakke.
    Tilføj endnu en konto, eller gå direkte til indbakken

Din e-mailadresse er på din Android, og du er klar til at begynde! Hvis du vil føje din e-mailadresse til en anden enhed, skal du klikke på Forrige. Hvis alt er i orden, kan du gå videre til næste trin!

Fejlfinding

Skift til Avancerede indstillinger, og tjek dine port- og serverindstillinger.

• (A) IMAP indgående server: imap.secureserver.net:993
  • (B) IMAP-adgangskode: Adgangskode til Workspace-konto
  • (C) SMTP udgående server: smtpout.secureserver.net:465 (prøv med 587, hvis 465 ikke virker)
  • (D) SMTP-adgangskode: Adgangskode til Workspace-konto
  • (E) Tryk på fluebenet for at tilføje din konto
    Tilføj port- og serverindstillinger