Tilføj min e-mailadresse til Apple Mail

Tilføj din Workspace-e-mailkonto til Apple Mail. Derefter kan du sende og modtage forretnings-e-mails på din Mac.

Du kan se en kort video om at gøre dette længere nede ad siden.

1. Åbn Apple Mail.
    • Nye brugere: Du ser skærmen Vælg en Mailkontoudbyder ....
    • Eksisterende brugere: Klik på Mail, og vælg Tilføj konto. Du ser skærmen Vælg en Mailkontoudbyder ....
      Vælg Anden Mailkonto, klik på Fortsæt
  2. Vælg Anden Mailkonto, og klik på Fortsæt.
    Vælg Anden Mailkonto, klik på Fortsæt
  3. Indtast dit navn, din e-mailadresse og din adgangskode. Du skal indtaste din e-mailadresse og adgangskode til Workspace (logininfo fra GoDaddy fungerer ikke i dette tilfælde).
  4. Klik på Log på.
    Angiv e-mailoplysningerne.
  5. Angiv indstillingerne for din mailserver, og klik på Log på.
    • Indgående mailserver: imap.secureserver.net
    • Udgående mailserver: smtpout.secureserver.net
    Angiv indstillinger for mailserver
  6. Klik på Færdig. Apple Mail bekræfter indstillingerne for din Workspace-konto og indlæser din e-mail.
    Klik på Færdig

Din e-mailadresse er på din Mac, og du er klar til at begynde! Hvis du vil føje din e-mailadresse til en anden enhed, skal du klikke på Forrige. Hvis alt er i orden, kan du gå videre til næste trin!

Hvis du har mere end én Apple Mail-konto, skal du klikke på Indbakke og vælge din nye e-mailkonto for at se din indbakke.
Klik på Færdig

Vis hvordan

Fejlfinding