Workspace e-mail Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Tilføj min e -mailadresse til genoprettelse

Trin 2 i serien Konfigurer min Workspace e -mailkonto.

Hvis du glemmer din adgangskode, er en e -mailadresse til genoprettelse det sted, hvor din e -mail til nulstilling af adgangskode vises.

Nye Workspace -brugere kan tilføje en genoprettelses -e -mail, første gang de logger på Webmail. Nuværende Workspace -brugere kan tilføje eller opdatere deres gendannelses -e -mail fra Workspace Control Center.

Nye Workspace Webmail -brugere

1. Gå til Webmail . Indtast din Workspace e -mailadresse, adgangskode, og klik på Log ind (dit GoDaddy brugernavn og din adgangskode fungerer ikke her).
  2. Du får vist siden Sikker din konto , og indtast din e -mailadresse til genoprettelse .
  3. Klik på Gem og fortsæt . Din Webmail -indbakke åbnes bagefter.

Din Workspace e -mailkonto er sikker, og du kan nulstille din adgangskode efter behov. Gå til trin 5 for at tilføje din Workspace e -mail til en desktop- eller mobilapp.

Hvis du ikke bliver bedt om at beskytte din e -mailkonto med en genoprettelsesmail, skal du følge instruktionerne nedenfor for at tilføje den fra dit Workspace Control Center.

Nuværende Workspace Email -brugere

1. Log ind på Center for arbejdsområde . Indtast dit GoDaddy brugernavn, din adgangskode, og klik Log ind (din Workspace-e-mail-adresse og adgangskode fungerer ikke her).
  2. Klik på Rediger (blyant) -ikonet på listen E -mailadresse.
  3. Indtast din genoprettelsesmail og klik på Gem .

Din Workspace e -mailkonto er sikker, og du kan nulstille din adgangskode efter behov.