Tilføj min Microsoft 365 -e -mail i Thunderbird på Mac og Windows -pc

Trin 3 i serien Konfigurer min Microsoft 365-konto.

Bemærk: Denne artikel er kun til reference. Vores GoDaddy -guider kan ikke hjælpe dig med problemer relateret til Thunderbird. Se vores supporterklæring . For at få mest muligt ud af din e -mailadresse anbefaler vi, at du konfigurerer din e -mail med Exchange -indstillinger. Dette kan kræve en anden e -mailklient, f.eks. Outlook eller Mail til Mac eller Windows.

Føj din Microsoft 365 -e -mail til Thunderbird til Mac eller Windows -pc. Derefter kan du sende og modtage e -mails fra din Thunderbird -klient. Før du fortsætter, skal du sørge for at bruge den nyeste version af Thunderbird.

1. Åbn Thunderbird.
    blå fugl med en hvid konvolut
  2. Hvis du er en ny bruger, skal du springe til trin 5. Ellers skal du vælge nederst til venstregearikon for indstillinger Indstillinger .
  3. Vælg Kontoindstillinger .
    kontoindstillinger fremhævet
  4. Vælg Kontohandlinger og derefter Tilføj mailkonto .
    tilføj mailkonto fremhævet
  5. Indtast dit fulde navn og din e -mailadresse , og vælg derefter Fortsæt .
  6. Hvis dine serverindstillinger registreres, udfyldes serverindstillingerne automatisk. Vælg Færdig , og spring derefter til trin 9. Ellers fortsæt til trin 7.
    indstillinger for automatisk konfiguration vælger du færdig
  7. Under INKOMMENDE SERVER skal du sørge for, at felterne er som følger:
    • Protokol : IMAP
    • Værtsnavn : outlook.office365.com
    • Port : 993
    • Forbindelsessikkerhed : SSL/TLS
    • Godkendelsesmetode : OAuth2
    • Brugernavn : Din e -mailadresse, f.eks . Jane@coolexample.com
    indstillinger for indgående server indtastet i Thunderbird
  8. Under UDGÅENDE SERVER skal du sørge for, at felterne er som følger:
    • Værtsnavn : smtp.office365.com
    • Port : 587
    • Forbindelsessikkerhed : STARTTLS
    • Godkendelsesmetode : OAuth2
    • Brugernavn : Din e -mailadresse, f.eks . Jane@coolexample.com
    indstillinger for udgående server indtastet i Thunderbird
  9. Hvis du bliver bedt om at give tilladelser, skal du vælge Acceptér . Hvis du er administrator, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for Samtykke på vegne af din organisation, så dine andre brugere ikke kan se denne meddelelse.
  10. Vælg Færdig .
  11. Hvis du får vist en pop op-vindue om, at cookies deaktiveres, eller når logonsiden ikke indlæses, skal du ændre dine indstillinger for at acceptere cookies.
    1. VælgThunderbird e -mailklient menu knapikon Thunderbird-menuen (eller vælg Thunderbird øverst til venstre), derefter Indstillinger og derefter Beskyttelse af personlige oplysninger & Sikkerhed .
    2. Ved siden af Accepter cookies fra sites skal du markere afkrydsningsfeltet, og derefter markere afkrydsningsfeltet ud for Send websites et "Do Not Track" -signal, som du ikke vil have sporet .
      Afsnittet Thunderbird privatlivs- og sikkerhedsindstillinger med cookies aktiveret.
    3. Luk og genåbn Thunderbird, og prøv at tilføje din konto igen.
  12. Du bliver muligvis bedt om at indtaste din adgangskode til e -mail. Indtast din adgangskode, og vælg Log ind .
    thunderbird setup SSO -side log ind med e -mailadresse og adgangskode
  13. Hvis du bruger en Windows -computer, bliver du muligvis bedt om at tilføje en sikkerhedsundtagelse. Vælg Bekræft sikkerhedsundtagelse .
    Bekræft sikkerhedsundtagelsen for Thunderbird e -mailklient
  14. Du får vist en bekræftelse, når din konto er blevet føjet til Thunderbird. Vælg Afslut .

Du kan nu bruge din Microsoft 365 e -mail i Thunderbird.