Office 365 fra GoDaddy Hjælp

Tilføj min Office 365 e-mailklient til Gmail på Android

Trin 3 i serien Konfigurer min Office 365-konto.

Tilføj din Office 365 e-mailkonto til Gmail på din Android-telefon. Så har du altid dine Business Essentials ved hånden uanset hvor du er.

1. Åbn Gmail.
    • Nye brugere: Tryk på Tilføj en mailadresse.
      Tryk på tilføj mailadresse
    • Eksisterende brugere: Tryk på Konto og derefter Tilføj en anden Konto.
      Tryk på tilføj konto
  2. Tryk på Exchange og Office 365.
    Vælg Exchange og Office 365
  3. Angiv din Office 365 e-mail, og tryk på Næste.
    Tryk på tilføj konto
  4. Angiv din adgangskode, og tryk på Næste.
    Tryk på tilføj konto
  5. Førstegangsbrugere af kontoen skal gennemse tilladelser for at give Gmail tilladelse til at tilgå telefonen.
    • Tryk på Aktivér for at aktivere administratorprivilegier på enheden.
    • Tryk på Tillad for at give Gmail adgang til dine kontaktpersoner.
    • Tryk på Tillad for at give Gmail adgang til din kalender.
  6. Når din konto er klar, skal du trykke på Færdig.
  7. For at se din indbakke, skal du trykke på Gå til Gmail. Tryk på Profil for at se dine indstillinger og redigere det navn du viser eller din mobilsignatur.

Flere oplysninger

Hyppige problemer ved konfiguration af e-mail på en telefon.