Føj min Microsoft 365-e-mailadresse til Apple Mail på Mac

Trin 3 i serien Konfigurer min Microsoft 365-konto.

Føj din Microsoft 365-e-mailadresse til Apple Mail-appen. Derefter kan du sende og modtage arbejdsmail på din Mac.

Denne video er en del af instruktionsserien om konfiguration af e-mail.

1. Åbn Apple Mail.
    mail-app, blå baggrund hvid kuvert.
  2. Hvis du er ny bruger, skal du gå direkte til trin 3. Ellers skal du vælge Mail og derefter Tilføj konto.
    Vælg Tilføj konto i menuen Mail
  3. Vælg først Exchange og derefter Fortsæt.
    vælg Exchange og Fortsæt
  4. Indtast dit navn og din e-mailadresse, og vælg derefter Log på.
    Indtast navn og e-mailadresse, og klik på Log på
  5. Vælg Log på.
    Log på
  6. Indtast adgangskoden til din e-mail, og vælg derefter Log på. Du skal muligvis vælge, at din konto skal være en arbejds- eller skolekonto, ikke privat, for at fortsætte.
    indtast din adgangskode, og vælg log på.
  7. Hvis din administrator aktiverede multifaktorgodkendelse, skal du bekræfte din konto eller konfigurere Godkenderappen.
  8. Du anmodes muligvis om at give tilladelse til at tilgå din konto. Vælg Acceptér.
  9. Vælg Færdig. Du kan til enhver tid vende tilbage og redigere disse indstillinger.
    Vælg appindstillinger, og klik på Færdig

Din Microsoft 365-e-mail er nu opsat på din Apple Mail.