Office 365 fra GoDaddy Hjælp

Tilføj min Office 365-mailadresse til Apple Mail (Mac)

Introduktion | Trin 1 | Trin 2 | Trin 3 | Trin 4 | Oversigt

For at tilføje din mailadresse til din Apple Mail skal du bruge din mailadresse og din adgangskode til Office 365.

Du kan se en kort video om at gøre dette længere nede ad siden.

1. Åbn Apple Mail og klik på Mail (hvis det er første gang du konfigurerer Apple Mail, starter processen “tilføj din mailkonto” når du åbner programmet).
  2. Klik på Tilføj konto.
    Tryk på Tilføj konto i menuen Mail
  3. Vælg Exchange og klik på Fortsæt.
    Vælg Exchange, og klik på Fortsæt
  4. Angiv dit navn og din Office 365-e-mailadresse, og klik på Log ind.
    Angiv navn, e-mailadresse og adgangskode, og klik på Log ind
  5. Klik på Log ind igen så Microsoft kan finde din e-mailadresse og dine kontooplysninger. Klik på log ind igen

Bemærk: Hvis Microsoft ikke kan finde din e-mail, bliver du bedt om at indtaste dine oplysninger manuelt:

Brugernavn = din Office 365-mailadresse
    Adgangskode = din adgangskode til Office 365 e-mail
    Intern webadresse = outlook.office365.com
    Ekstern webadresse = outlook.office365.com

6. Du bliver omdirigeret til login-skærmbilledet for Office 365 Indtast din adgangskode til Office 365-e-mail, og klik på Log ind.
    Klik på log ind igen

Bemærk: Du kan blive bedt om at give tilladelse til Office 365 som et led i dit login. Klik på Giv samtykke på vegne af din organisation og derefter på Accepter.
    Giv adgang og klik på Accepter

7. Klik på Færdig (du kan til enhver tid vende tilbage og redigere disse indstillinger).
    Vælg appindstillinger, og klik på Færdig
  8. Din konto vises, og e-mails bliver indlæst. Dette kan tage nogle minutter.
    Visning af indbakke i Apple Mail

Vis mig hvordan

Trin 4. Lad os sende din første e-mail.

Flere oplysninger

Har du problemer med at logge ind?