Office 365 fra GoDaddy Hjælp

Tilføj min Office 365-mailadresse til en enhed

Introduktion | Trin 1 | Trin 2 | Trin 3 | Trin 4 | Oversigt

Når du er nået til denne artikel, har du sikkert allerede konfigureret din e-mailadresse og tilføjet din e-mail til genoprettelse. Nu da du har gjort det, kan du konfigurere din e-mail på din telefon, computer eller begge dele.

E-mailapps til din mobiltelefon.

E-mail-skrivebordsapps til computer

Når du har tilføjet din e-mailadresse til en enhed, kan du gå videre til trin 4. Vi ses dér!

Trin 4. Lad os sende din første e-mail.

Flere oplysninger

Kan jeg stadig bruge min gamle version af Outlook eller Office?