Office 365 fra GoDaddy Hjælp

Tilføj min Office 365-mailadresse til min Android

Introduktion | Trin 1 | Trin 2 | Trin 3 | Trin 4 | Oversigt

For at tilføje din mailadresse til din Android mail-app skal du bruge din mailadresse og din adgangskode til Office 365.

1. Åbn din mail-app.
  2. Tryk på Menu, og tryk så på Indstillinger.
  3. Tryk på Tilføj konto.
  4. Tryk på Erhverv (afhængigt af din version kan det være at Microsoft Exchange ActiveSync vises i stedet).
    Tryk på erhverv
  5. Angiv dit GoDaddy samt e-mailadresse og adgangskode til Office 365, og tryk så på Log ind.
    Angiv din adgangskode og din e-mailadresse, og tryk på Log ind

Bemærk: Hvis det er første gang du konfigurerer en e-mailadresse, kan du blive bedt om at acceptere Politik om beskyttelse af personlige oplysninger og give e-mail tilladelse til at foretage og odministrere telefonopkald.

Hvis Microsoft ikke kan finde din konto, bliver du bedt om at indtaste dine oplysninger manuelt:

Brugernavn = din Office 365-mailadresse
    Adgangskode = din adgangskode til Office 365 e-mail
    Server = outlook.office365.com
    domæne\brugernavn = \[Office 365-mailadresse] (eksempel: \ejer@fedteksempel.com)

6. Tryk på Anvend for at aktivere sikkerhedsindstillinger.
    Tryk på Anvend for at benytte sikkerhedsindstillinger
  7. Tryk på Næste for at gennemføre manuel konfiguration (du kan til enhver tid vende tilbage og redigere disse indstillinger).
    Tryk på Næste, og rediger manuelle konfigurationsindstillinger senere
  8. Tryk på Aktivér for at aktivere appen Phone Admin.
    Tryk på Aktivér for at aktivere appen Phone Admin
  9. Rediger dit Kontonavn, og tryk på Færdig.
    Rediger dit kontonavn, og tryk på Færdig
  10. Du får vist en meddelelse om at din GoDaddy Office 365 "e-mailkonto er tilføjet" til din Android.
    E-mail tilføjet til din Android Mail-app

Godt. Din mailadresse er på din Android Mail-app, og du er klar til at begynde. Hvis du vil tilføje din e-mail til en anden enhed, kan du vende tilbage til trin 3 og se en vejledning for andre mailkonti. Hvis alt er i orden, kan du gå videre til næste trin.

Trin 4. Lad os sende din første e-mail.

Flere oplysninger

Hyppige problemer ved konfiguration af e-mail på en telefon.