Tilføj min Office 365-mailadresse til min iPhone

Introduktion | Trin 1 | Trin 2 | Trin 3 | Trin 4 | Oversigt

For at tilføje din Office 365-mailadresse til din iPhone mail-app skal du bruge din mailadresse og din adgangskode til Office 365.

1. Tryk på Indstillinger, og tryk så på Adgangskoder og konti.
  2. Tryk på Tilføj konto.
    Under Adgangskoder og konti skal du trykke på Tilføj konto
  3. Tryk på Exchange.
    Tryk på Exchange.
  4. Angiv din E-mailadresse og en kort Beskrivelse (f.eks. dit firmanavn eller typen af e-mail).
  5. Tryk på Næste.
    Angiv e-mail og virksomhedsbeskrivelse, og tryk på Næste.
  6. Tryk på Log ind for at bekræfte at du vil logge ind på din Exchange-konto med Microsoft
    Tryk på log ind for at logge på din Exchange-konto
  7. Indtast din Adgangskode, og tryk på Log ind.
    Indtast din adgangskode, og tryk på Log ind

Bemærk: Hvis Microsoft ikke kan finde din konto, kan du blive bedt om at indtaste dine oplysninger manuelt.

Brugernavn = din Office 365-mailadresse
    Adgangskode = din adgangskode til Office 365 e-mail
    Intern webadresse (server) = outlook.office365.com
    Ekstern webadresse (domæne) = outlook.office365.com

8. Tryk på Næste. Du kan blive bedt om at vælge Giv samtykke på vegne af din organisation. Det gør Office 365 og appen Mail i stand til at arbejde sammen. Tryk på Accepter.
  9. Tryk på Gem (Du kan altid vende tilbage og opdatere indstillingerne her).
    Gennemse indstillinger, og tryk på Gem
  10. Det var det. Din Office 365-konto vises under Konti.
    Se din Office 365 mailkonto under Konti

Godt. Din mailadresse er på din iPhone Mail-app, og du er klar til at begynde. Hvis du vil tilføje din e-mail til en anden enhed, kan du vende tilbage til trin 3 og se en vejledning for andre mailkonti. Hvis alt er i orden, kan du gå videre til næste trin.

Trin 4. Lad os sende din første e-mail.

Flere oplysninger

Hyppige problemer ved konfiguration af e-mail på en telefon.