Tilføj mine brugerdefinerede værtsnavne

Registrer dine egne værtsnavne for at oprette brugerdefinerede navneservere til dine domæner, der er registreret med GoDaddy. Det maksimale antal værtsnavne, du kan tilføje, afgøres af TLD-registret.

1. Log på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode).
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
    vælg domæne
  3. Vælg Administrer DNS under Yderligere indstillinger .
  4. Vælg Værtsnavne fra menuen menuikon for mere Mere.
    vælg sekundær dns
  5. Vælg TILFØJ.
  6. Indtast værtsnavnet og IP-adressen i de relevante felter. Inkluder ikke dit domæne i feltet til værtsnavnet – det er allerede tilføjet for dig.
  7. Vælg Gem, når du er færdig.

I de fleste tilfælde vil dine nye værtsnavne være klar til brug inden for 90 minutter. Vi sender dig en mail, når de er klar, og så kan du skifte dine navneservere til at bruge dine nye værtsnavne.