Tilføj mine egne værtsnavne

Registrer dine egne værtsnavne for at oprette tilpassede navneservere til dine domæner, der er registreret med GoDaddy. Det maksimale antal værtsnavne, du kan tilføje, afgøres af TLD-registret.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
  3. Under Yderligere indstillinger skal du vælge Administrer DNS.
  4. Vælg Værtsnavne under Avancerede funktioner.
  5. Vælg TILFØJ.
  6. Indtast værtsnavnet og IP-adressen i de relevante felter. Inkluder ikke dit domæne i feltet til værtsnavnet – det er allerede tilføjet for dig.
  7. Vælg Gem, når du er færdig.