Tilføj mit sporingsnummer til en ordre i Administreret WordPress -e -handel

Med administreret WordPress e -handelshosting kan du tilføje oplysninger om sporing af forsendelse direkte i dine WooCommerce -ordrer. Denne artikel beskriver trinene til at føje et sporingsnummer til en ordre.

1. Log på WordPress
  2. Naviger til WooCommerce > Ordrer
  3. Find den rækkefølge, som du vil føje sporingsoplysninger til, og i kolonnen Forsendelsessporing vælger du [+] Tilføj forsendelsessporing . En modal vises.
  4. Indtast det forsendelsesnummer, som dit selskab har oplyst. Systemet vil forsøge at automatisk oplyse en sporings -URL og operatørnavn.
  5. Hvis den automatiske detektering ikke fungerede, kan du tilføje en sporings -webadresse og et navn på operatør manuelt og vælge Næste .
  6. Vælg, hvilke linjeposter ordren skal inkluderes i denne forsendelse.
  7. Hvis det ønskes, skal du markere afkrydsningsfeltet Markér denne rækkefølge som fuldført .
  8. Vælg Gem forsendelsessporing .

Når oplysningerne om overførselssporing er gemt, kan du se dit sporingsnummer, operatør og antal linjeposter, der spores. Hvis der blev tilføjet en sporings -URL, kan du se sporingsoplysningerne på din operatørs website ved at klikke på sporingsnummeret.

Bemærk: Hvis varen Sendt e -mail er aktiveret i dine WooCommerce -indstillinger, vil dine kunder modtage en e -mail for at fortælle dem, at deres forsendelse er på vej.