Tilføj MLS/IDX Ejendomsoversigt til mit site

Kunder kan søge efter boliger i deres lokalområde uden at forlade dit websted, hvis du bruger et afsnit med IDX/MLS-opslag. Du skal have et Standard-, Premium- eller E-handelsabonnement for at tilføje opslag.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Website Builder eller Website Builder for Digital marketingpakke, og vælg Administrer ud for dit website for at åbne dit website.
  3. Vælg Rediger website eller Rediger side for at åbne dit hjemmesideprogram.
  4. Gå til siden og placeringen, hvor du vil tilføje XXXXXX, og tilføj et afsnit.
  5. Søg efter afsnittet MLS/IDX-boligopslag, og vælg Tilføj.
  6. Klik på Tilføj på det layout, du vil bruge.
  7. Hvis du ikke allerede har en eksisterende IDX-konto, skal du klikke på Opret IDX-konto.
  8. Når du er tilmeldt hos IDXBroker.com, modtager du en e-mail fra dem med din API-nøgle. IDX Broker tilbyder også en oversigt over deres tjenester, som du modtager med Website Builder.
  9. Når du har modtaget din API-nøgle, skal du indsætte den i feltet Indtast API-nøgle. Når du har indtastet din API-nøgle, bør dine opslag blive vist kort tid efter.
  10. Dine ændringer gemmes automatisk. Brug Forhåndsvisning for at se resultaterne, og brug Udgiv dit website, når du er klar til at offentliggøre ændringerne.