Hjemmesideprogram Hjælp

Tilføj MLS/IDX-opslag på din hjemmeside

Ved at tilføje IDX/MLS-opslag på din hjemmeside lader du dine kunder søge efter ejendomme i deres område uden at skulle forlade din hjemmeside. Du skal have et Standard-, Premium- eller E-handelsabonnement for at tilføje opslag.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Redigér site.
  3. Rul ned i hovedvinduet på din side til det sted, hvor du vil tilføje et afsnit, og klik på plusknappen.
    Klik på plusknappen
  4. Klik på MLS/IDX-ejendomsopslag i panelet Tilføj afsnit.
    MLS/IDX-afsnit
  5. Klik på Tilføj på det layout, du vil bruge.
    Vælg MLS/IDX-layout
  6. Hvis du ikke allerede har en eksisterende IDX-konto, skal du klikke på Opret IDX-konto.
    Opret IDX-konto
  7. Når du er tilmeldt hos IDXBroker.com, modtager du en e-mail fra dem med din API-nøgle. IDX Broker tilbyder også en oversigt over deres tjenester, som du modtager med Website Builder.
  8. Når du har modtaget din API-nøgle, skal du indsætte den i feltet Indtast API-nøgle.
    Indtast API-nøgle
  9. Når du har indtastet din API-nøgle, bør dine opslag blive vist kort tid efter.
  10. Relateret trin