Tilføj og link til en tekstknap

Ved at tilføje linkede tekstknapper kan du give kunder mulighed for at gå direkte til en side på din hjemmeside – eller til en hvilken som helst anden hjemmeside. Hvis du f.eks. vil promovere dit nyhedsbrev, kan du indsætte en "abonner"-knap, der linker til din tilmeldingsformular. Da sådanne "handlingsknapper" er en af de første ting, besøgende ser, kan det øge chancen for, at de besøgende reagerer.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger/Rediger hjemmeside.
  3. Klik på Sidehoved i panelet Afsnit.
    Klik på Sidehoved
  4. Klik på Handlingsknap under afsnittet Indhold i panelet Sidehoved.
    Klik på Handlingsknap
  5. Klik på til/fra-knappen ud for Vis handlingsknap for at slå den til.
    slå Vis handlingsknap til
  6. Skriv, hvad der skal stå som Knaptekst.
    Skriv knapteksten

Bemærk: Jo kortere teksten er, jo større sandsynlighed er der for, at den bliver læst. Gå efter højst 25 tegn.

7. Klik på pilen Link til side for at linke knappen til en side på din hjemmeside eller En anden hjemmeside.
    Link til en valgt side
  8. Hvis du har valgt startsiden, kan du også klikke på pilen Afsnit for at linke til et bestemt afsnit på siden.
    Link til et startsideafsnit

Bemærk: Denne mulighed er kun tilgængelig for Startside.

9. Eventuelle ændringer gemmes automatisk, så når du er færdig, kan du klikke på Eksempel for at se resultatet.
    Eksempel på handlingsknaptekst
  10. Når du er klar til at gøre ændringerne offentlige, skal du klikke på Udgiv site (mobiltelefon) eller Udgiv (stationær computer/tablet).