Kundestyring Hjælp

Tilføj PayPal til min GoDaddy-konto

Du kan betale GoDaddy-køb med PayPal (så længe det kan tilknyttes et kreditkort).

Advarsel: Visse rabatkoder kan ikke bruges sammen med PayPal, og hvis du bruger dem, vil du ikke have mulighed for at føje PayPal til din konto eller behandle ordrer med PayPal.
  1. Når du er klar til at betale, skal du klikke på Gå til kassen i indkøbsvognen.
  2. Vælg PayPal, vælg at du accepterer købsbetingelserne, og klik derefter på Afgiv din bestilling.
  3. Log ind på din PayPal-konto.
  4. Vælg din PayPals betalingsmetode og klik derefter på Fortsæt.
  5. Gennemse din bestilling, og klik derefter på Afgiv din bestilling.

Næste trin

• For at sikre, at du får det mest mulige ud af dine nye produkter, kan det være nyttigt at orientere dig i vores Kom godt i gang-sider