Hjemmesideprogram Hjælp

Tilføj produkter

Tilføj produkter eller tjenester i din butik, som besøgende kan købe. Hvis du har en Onlinebutik-plan, kan du tilføje op til 1500 produkter. Du kan opgradere dit site, hvis du ikke har denne plan endnu.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Hvis det er første gang, du bruger hjemmesideprogrammet, skal du konfigurere hjemmesiden, inden produkterne tilføjes.
  3. Når du har designet og gennemgået din hjemmeside, skal du klikke på menuknappen med tre bjælker øverst til venstre.
  4. Klik på Onlinebutik.
  5. Hvis det er første gang, du tilføjer et produkt, vises siden Tilføj produkt.
  6. Bemærk: Hvis du allerede har tilføjet et produkt, vises knappen Tilføj produkt. Klik for at komme til siden Tilføj produkt.

7. Angiv et Produktnavn.
  8. Klik på Tilføj billede, find billedet og klik på Åbn.
  9. Bemærk: Billeder skal have filtypen .jpg, .jpeg, .gif eller .png. De kan ikke være på mere end 10 MB hver. Billeder med op til 5000 x 5000 pixel kan uploades, men de bliver ikke vist større end 1920 x 1080 pixel.

10. Angiv en pris. En Salgspris kan angives nu eller senere.
  11. Brug SKU (Stock Keeping Unit) til at angive et unikt tal for at holde lagerregnskab og administrere tilknyttede fakturaer.
  12. Gå til Indstillinger og vælg:
    • Momspligtigt produkt: Standardindstilling som sørger for at kunder bliver afkrævet den lokale forbrugsskat.
    • Aktivt produkt: Dette er også en standardindstilling som sørger at nye produkter vises i butikken. Fravælg den for at skjule produkter som ikke er til salg, såsom sæsonvarer eller produkter som indgår i en gruppe som skal lanceres samtidigt.
  13. Tilpas dit produkt yderligere ved at udfylde fanerne nedenfor:
    • Klik på Beskrivelse for at give oplysninger om produktet, såsom hvad det er fremstillet af og hvad det er til.
    • Klik på Lager og indstillinger for at holde regnskab med lagerbeholdningen og give kunderne valgmuligheder indenfor størrelse, farve og andre tilpasningsmuligheder.
    • Klik på Fragt for at konfigurere fragtindstillinger for produktet eller forsende det baseret på metoder du allerede har indstillet (se Flere oplysninger nedenfor for Tilføj fragt).
    • Klik på Søgemaskiner for at vise dit produkt med navn og den beskrivelse du har skrevet når man søger efter denne vare eller lignende varer.
  14. Klik på Gem eller klik på Gem og tilføj en anden.
  15. Husk at udgive din hjemmeside for at få ændringerne til at træde i kraft.