Tilføj produkter

Du kan tilføje produkter og medtage ting som for eksempel fotos, pris, SKU, kategori eller en detaljeret beskrivelse. Fremhæv nye eller bedst sælgende varer som interessante produkter. (Storefront-sider, der ikke angår produkter, håndteres anderledes. Se

.)

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. Gå til fanen Produkter øverst på skærmen, og klik på Alle produkter.
    Klik på Alle produkter
  3. Klik på Tilføj produkt på fanen Alle produkter.
  4. Angiv et Produktnavn.
  5. Klik på Tilføj billede for at tilføje et billede af produktet, naviger til billedet, og klik på Åbn. (Oplysninger om billedgrænser findes i
    .)
    klik på knappen Tilføj billede for at tilføje produktfoto

Bemærk: Klik på Tilføj flere under hovedbilledet for at tilføje op til 10 billeder. Klik på og træk billeder for at omarrangere dem: Det første bliver til hovedbilledet. Hvis du vil slette et billede, skal du rulle markøren over det og klikke på papirkurven.
    Peg på billede, og klik på papirkurv

6. Angiv en pris.

Bemærk: Du kan angive en salgspris nu eller senere. På butikkens Shop-side vises salgsprisen ved siden af overstreget normalpris.

7. For nye produkter er afkrydsningsfeltet Opkræv afgifter på dette produkt som standard allerede markeret. Hvis du ikke vil opkræve afgifter på dette produkt, skal du fjerne markeringen af feltet.
  8. Brug feltet SKU (Stock Keeping Unit) til at angive et entydigt nummer for at holde lagerregnskab og administrere tilknyttede fakturaer. (Hvis du allerede har angivet en SKU, vises den under feltet, så du kan bare trykke på Enter/Retur).
    Angiv produktnummer i SKU-felt
  9. Brug Kategorier for at tildele produktet en eksisterende produktkategori eller for at oprette en ny.
    vælg produktkategori
  10. For nye produkter er afkrydsningsfeltet Vis i butik som standard allerede markeret. Det sikrer, at nye produkter vises i butikken. Fjern markeringen i feltet for at skjule produkter, der ikke er til salg, for eksempel sæsonbetingede varer.
  11. Fanen Beskrivelse har et felt til at beskrive produkt, tilføje hyperlinks, ekstra billeder eller video. (Se
    .)
    Brug beskrivelse til tekst, links, videoer
  12. Klik på Gem eller Gem og tilføj et andet, når du er færdig med at tilføje et produkt.
  13. Klik på fanen Produkter, og vælg Alle produkter for at vende tilbage til listen med alle dine produkter.

På siden Alle produkter kan du også opdatere produktlister, kopiere en produktside for at spare tid ved opbygning af en tilsvarende side eller slette sider, der ikke længere er brug for. Oplysninger om at føje fotos til sider, der ikke angår produkter, findes i

.

Knapperne Rediger, Klon, Slet Andre produktindstillinger
Rediger et produkt Klik på blyantsikonet.
Kopiér et produkt Klik på kopieringsikonet for at oprette en ny produktside med de samme oplysninger. Rediger derefter produktnavnet, SKU, eller erstat billede.
Slet et produkt Klik på papirkurven for det produkt, der skal slettes, eller markér afkrydsningsfelterne for flere produkter, og klik på Slet.