GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilføj produkter til dine e -mailkampagner

Hvis du bruger en integration, der forbinder en butik med din GoDaddy Email Marketing -konto, vil du kunne tilføje produkter direkte til dine e -mailkampagner, fra komponisten. Så når din Webshop eller din Etsy-butik har forbindelse til din GoDaddy Email Marketing-konto, kan du trække og slippe for at sætte dine produktbilleder, priser og beskrivelser direkte i dine e-mails.

1. I din Kom så far Email Marketing-konto, klik Kampagner .
  2. Klik på Skriv .
  3. Tilføj et billede- og tekstmodul til din kampagne ved at klikke på en af de blandede modulknapper nederst på siden.
    Knappen Modul til billede og tekstKnappen Modul til tekst og billede
  4. I højre side skal du klikke på fanen Produkter. Du vil se alle dine produkter anført med deres billeder.
  5. Træk et af dine produkter, og slip det på modulet i din kampagne. Detaljerne og prisen for dit produkt udfylder tekstblokken, og dit produktbillede vises i billedområdet.

Bemærk: Du kan også trække dine produkter til et hvilket som helst tekst- eller billedmodul i stedet for et blandet modul. Hvis det er et billedmodul, vil det kun vise produktbilledet. Hvis det er et tekstmodul, vises kun produktbeskrivelse og pris.

6. Klik på Forhåndsvisning øverst i modulet for at se det i forhåndsvisningstilstand.
  7. Klik på Gem.

Du kan fortsætte med at tilføje moduler og trække produkter til din kampagne. Du kan tilføje så mange, som du vil.