Tilføj produkter til dine kunder

Når du har tilføjet kunder, kan du tilføje produkter til deres kundeprofiler.

1. Log ind på din Pro-konto. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. Klik på den kunde, der skal have nye produkter.
  3. Hvis kunden allerede har givet dig tilladelse til at købe produkter, skal du klikke på Start shopping.
    Hvis du ikke har kundens tilladelse endnu, skal du klikke på Add Products (Tilføj produkter).
  4. Kig på listen Shop for products (Led efter produkter), og læg produkter i indkøbsvognen.
    Tilføj produkter til indkøbsvognen fra listen

Bemærk: Du kan justere periodelængderne på produkter, før du sender dem til kunden. Periodelængder er som standard tre år i de fleste tilfælde. Eksemplet viser indkøbsvognen med webhosting for en treårig periode og et domæne.

5. Klik på Continue (Fortsæt), når du er færdig med at købe.
  6. Vælg en købsmetode på skærmen How would you like to pay? (Hvordan vil du betale?):
    • Vælg Client's card (Kundens kort) for at betale via kundens konto og den registrerede betalingsmetode. Denne mulighed vises ikke, hvis kunden ikke har givet dig tilladelse til at administrere og købe sine produkter.
    • Vælg My card (Mit kort) for at betale via din GoDaddy Pro-konto. Produkterne registreres under din konto.
    • Vælg Email cart to client (Send indkøbsvogn til kunde) for at sende indkøbsvognen til kunden. Kunden foretager købet, og vi underretter dig, når købet er gennemført.
  7. Afhængig af dine valg skal du klikke på Continue to Check Out (Fortsæt til kassen) eller Send cart (Send indkøbsvogn).
  8. Følg prompterne for at gennemføre købet, eller vent på, at kunden gennemfører købet. Når kunden har gennemført købet, vises en bekræftelsesmeddelelse i feedet med seneste aktiviteter.

Bemærk: Hvis du ikke har adgang til kundens konto, når kunden betaler, underrettes kunden også om, at du har brug for adgang, via ordrebekræftelsesskærmen, og der medtages et link af typen "Set Access Level" (Indstil adgangsniveau).