Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilføj produktindstillinger

Du kan tilføje valgmuligheder såsom størrelse og farve eller aktivere kunder med at anmode om brugerdefinerede meddelelser. Du kan også tilføje kundeservice, såsom gaveindpakning. Valgmuligheder kan vises som en liste med valgmuligheder eller ved at få kunder til at bruge et tekstfelt.