Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilføj produktkategorier

Hjælp dine kunder med at finde det, de har brug for i din butik, ved at oprette produktkategorier og underkategorier. Du skal være på Website Builder e -handelsplanen eller have en Premium -onlinebutik.

1. Gå til din GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af din hjemmeside eller butik.
  3. Åbn Kategorier fra dit Dashboard
    • I Website Builder skal du gå til Butik og vælge Kategorier .
      I Hjemmesider plus Markedsføring skal du gå til Gem og derefter Kategorier
    • I Onlinebutik Premium skal du gå til Produkter og vælge Kategorier .
      I Premium -webshop skal du gå til Produkter og derefter Kategorier
  4. På siden Kategorier skal du vælge Tilføj eller Tilføj kategori .
  5. Indtast et kategorinavn og en beskrivelse (eller en SEO -beskrivelse ). Du har også mulighed for at redigere kategorilinket. Dit kategorilink giver en direkte URL til produkter i denne kategori og skal være i overensstemmelse med dit Kategorinavn.

Bemærk: Selvom det ikke er påkrævet, hjælper kunder med at finde dig ved at tilføje nøgleord i felterne navn og beskrivelse.

6. Når du er færdig, skal du vælge Gem for at lukke vinduet. Kategorien føjes til siden Kategorier.
  7. Flyt om på kategorierne ved at klikke og trække for at ændre rækkefølgen.
    Flyt kategorier
  8. Klik og træk en kategori under eller oven på en anden for at gøre den til en underkategori. Hovedkategorier kan have to underkategoriniveauer. Så "Tøj > Skjorter > Kvinder" ville virke, men "Tøj > Skjorter > Kvinder > Bluser" ville ikke.
    Lav underkategorier
  9. Når du har oprettet en kategori, skal du huske at oprette et produkt eller redigere eksisterende produkter .
  10. Ændringerne træder i kraft, når du udgiver din hjemmeside.

Tips og bedste praksis

• Brug blyantikonet til at ændre og redigere eksisterende kategorier, og papirkurvsikonet for at slette kategorier, som du ikke længere vil have.
  • Du kan se, hvordan dit website ser ud for kunderne, ved at vælge Hjemmeside i dashboardet for Website Builder eller Vis butik i Onlinebutik Premium.
  • InstantPage -brugere kan ikke oprette mere end tre kategorier.

Relaterede punkter