Tilføj produktkategorier

Hjælp dine kunder med at finde det, de har brug for i din butik, i en fart ved at oprette produktkategorier. Du skal have en Onlinebutik-plan for at gøre det.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Hvis du ikke allerede har gjort det, er det en god ide at tilføje produkter først, inden produktkategorier sættes op.
  3. Klik på menuen med tre bjælker øverst til venstre på skærmen. Klik derefter på Onlinebutik.
  4. Bemærk: Hvis du allerede har udgivet din hjemmeside, kan du klikke på Rediger hjemmeside fra din hjemmeside/dashboard for at navigere til redigeringstilstanden og derefter klikke på menuen med tre bjælker.

5. Klik på Onlinebutik.
  6. På fanen Produkter skal du klikke på Kategorier.
    Klik på Kategorier.
  7. På siden Kategorier skal du klikke på Tilføj kategori.
  8. Angiv et kategorinavn samt eventuelt en titel og en beskrivelse.

Bemærk: Kun feltet Kategorinavn er obligatorisk, men hvis du udfylder Titel og Beskrivelse, hjælper det kunderne med at finde dig i søgemaskiner såsom Google.
    I feltet Titel kan du for eksempel tilføje nøgleord, som ofte knyttes til din kategori. Det gør det mere sandsynligt, at kunderne finder dine sider, når de søger efter disse nøgleord.
    Din beskrivelse vises i søgeresultater og sammenfatter din kategori. En letlæselig beskrivelse af de specifikke særtræk ved din kategori kan hjælpe med at tiltrække kundernes opmærksomhed.

9. Når du er klar til at gøre ændringerne offentlige, kan du klikke på Gem for at lukke vinduet. Kategorien føjes til siden Kategorier. (For at se hvordan det ser ud for kunderne, kan du klikke på Vis butik.)

Bemærk: Når du har oprettet kategorier, kan du let ændre eller slette dem efter behov. Du kan også flytte om på kategorier og gøre en kategori til en underkategori.

10. Flyt om på kategorierne ved at klikke og trække for at ændre rækkefølgen.
    Flyt kategorier
  11. Klik og træk en kategori ind under en anden for at gøre den til en underkategori.
    Lav underkategorier