Tilføj rullemenu til min hjemmeside

Rullemenuer i dit websites navigationsbjælke er en fantastisk måde at gruppere sider på og hjælpe besøgende med at finde dem-uden at skulle klikke sig til hver enkelt. Det hjælper også med at holde din navigationsbjælke mere kompakt.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ved siden af dit website for at åbne dit site.
  3. Vælg Rediger hjemmeside eller Rediger hjemmeside for at åbne din hjemmesideprogram.
  4. Tilføj en rullemenu (f.eks. Tilføjelse af en ny side).
    • I en browser skal du vælgeTilføj et nyt afsnit + ikon Tilføj side i menuen Site navigation , som om du tilføjede en ny side. Vælg derefter rullemenu .
      Skærmbillede af bjælken til Site Navigation
    • I mobilappen skal du vælge Sider og derefter Tilføj . Vælg derefter rullemenu .
  5. Skriv din menutitel (obligatorisk felt). Hold din navigationsbjælke enkel med korte, klare navne.
  6. Vælg for at tilføje en side eller et link under din menu. Hvis du ikke ønsker at vælge nogen eksisterende sider nu, kan du når som helst tilføje en side eller linke og omorganisere sider .

Bemærk: Hvis du vil føje elementer til en tom rullemenu, når du omorganiserer sider, skal du ændre den tomme rullemenuers sideindstillinger og vælge Menuindstillinger .

7. Når du er færdig, skal du vælge Opret menu .
  8. Dine ændringer gemmes automatisk. Brug Eksempel for at se resultaterne, og når du er klar til at offentliggøre ændringerne, udgiv dit websted .