Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilføj rullemenu til min hjemmeside

Rullemenuer i dit websites navigationsbjælke er en fantastisk måde at gruppere sider på og hjælpe besøgende med at finde dem-uden at skulle klikke sig til hver enkelt. Det hjælper også med at holde din navigationsbjælke mere kompakt.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af dit website for at åbne dit site.
  3. Vælg Rediger hjemmeside eller Rediger hjemmeside for at åbne din hjemmesideprogram.
  4. Tilføj en rullemenu (f.eks. Tilføjelse af en ny side).
    • I en browser skal du vælgeTilføj et nyt afsnit + ikon Tilføj side i menuen Site navigation , som om du tilføjede en ny side. Vælg derefter rullemenu .
      Skærmbillede af bjælken til Site Navigation
    • I mobilappen skal du vælge Sider og derefter Tilføj . Vælg derefter rullemenu .
  5. Skriv din menutitel (obligatorisk felt). Hold din navigationsbjælke enkel med korte, klare navne.
  6. Vælg, hvilke (n) side (r) der skal tilføjes under din menu. Hvis du ikke vil vælge eksisterende sider nu, kan du til enhver tid tilføje en side og ændre rækkefølgen på siderne .

Bemærk: Hvis du vil føje elementer til en tom rullemenu, når du omorganiserer sider, skal du ændre den tomme rullemenuers sideindstillinger og vælge Menuindstillinger .

7. Når du er færdig, skal du vælge Opret menu .
  8. Dine ændringer gemmes automatisk. Brug Eksempel for at se resultaterne, og når du er klar til at offentliggøre ændringerne, udgiv dit websted .