Tilføj scripts og HTML

Du kan tilføje JavaScript og HTML-kode til din website for at vise tilpassede sideelementer, såsom tredjeparts apps.

1. Log ind på din Website Builder-konto.
  2. Klik på Design dine sider.
  3. Vælg om nødvendigt den side, som du vil ændre, fra menuen Side.
  4. Klik på Populær, og træk og slip derefter Script-ikonet over en Placeringszone. Placeringszoner vises på dine websider, når du flytter musen hen over dem.
  5. I tekstfeltet Angiv JavaScript sletter du standardscriptet og angiver derefter dit eget script.
  6. Klik OK.
  7. Klik på Udgiv i øverste højre hjørne.

For information om indsættelse af JavaScript websidetitler, henvises til

.

JavaScript udføres ikke i Page Designer. Du skal bruge Forhåndsvisningstilstand for at udføre det.

Tilføjelse af HTML

1. Log ind på din Website Builder-konto.
  2. Klik på Design dine sider.
  3. Vælg om nødvendigt den side, som du vil ændre, fra menuen Side.
  4. Klik på den indholdsblok, som du vil redigere, og klik derefter på -ikonet.
  5. Angiv den HTML-kode, som du vil bruge.
  6. For at sikre, at din HTML er formateret rigtigt, skal du klikke på Bekræft og opdater HTML og derefter klikke på OK.
  7. Klik på Udgiv i øverste højre hjørne.