Hjemmesideprogram Hjælp

Tilføj sektionen Webshop

For at funktionen Webshop kan fungere korrekt på din hjemmeside, skal du tilføje en Webshop-sektion.

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig med E-handels abonnementer. Hvis du har problemer med at klikke på dine viste produkter, og hvis links ikke fører til det rigtige produkt, mangler sektionen Webshop muligvis på din hjemmeside. Hvis der ikke vises et indkøbsvognsikon øverst til højre på din hjemmeside, mangler du sektionen Webshop. Uden denne sektion vil din indkøbsvogn ikke fungere på din hjemmeside.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger/Rediger hjemmeside.
  3. I hovedvinduet på din hjemmeside skal du placere dig på det sted, hvor du vil tilføje en sektion, og trykke på plusknappen eller klikke på Tilføj sektion.
    Klik på plusknappen
  4. Vælg Webshop på den viste liste (eller brug søgefeltet), og vælg et layout ved at vælge Tilføj.

Bemærk: Hvis du ikke har et E-handelsabonnement, vil du se knappen Opgrader. Hvis du klikker på denne knap, konverteres dit abonnement til E-handel.

5. Klik på panelet Webshop for at begynde at tilpasse indstillingerne til den.
  6. Indtast en ny Titel, hvis du ikke vil bruge standardtitlen Webshop.
  7. Når du har valgt de forskellige indstillinger, skal du vælge Forhåndsvisning for at se ændringerne, der gemmes automatisk.
  8. Når du er klar til at offentliggøre ændringerne, skal du vælge Udgiv hjemmeside eller Udgiv.