Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilføj sekundære domæner eller alias -domæner til min Linux -hostingkonto

Du kan føje sekundære domæner eller alias til alle typer hostingkonti. Hvad du kan gøre med yderligere domænenavne afhænger imidlertid af, hvilken type hostingplan du har. Du kan få yderligere oplysninger iHvilken type hostingkonto har du?

Type Beskrivelse
Sekundært Sekundære domæner har websites, der er hostet i separate mapper, som fungerer uafhængigt af det primære domæne.

Fås til alle abonnementer undtagen Economy. Du kan have så mange sekundære domæner, som du vil, men vi anbefaler ikke at bruge delt hosting til mere end ti websites - hvilket skatter serverressourcerne og forhindrer ydeevne.

Du kan få yderligere oplysninger iHosting af flere websteder på din hosting-konto .
Aliaser Alias -domæner viser det primære domænes website med et andet domænenavn/URL. Fås til alle abonnementer.
  1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge, skal du klikke på Administrer.
    klik på administrer
  3. Klik på cPanel-admin i kontoens Dashboard.
  4. På startsiden for cPanel skal du gøre ét af følgende afhængigt af hvordan du vil konfigurere domænenavnet:

Sekundært (tilføjelse)

1. I afsnittet Domæner klikker du på Tilføj domæner.
  2. Udfyld følgende felter, og klik derefter på Tilføj domæne:
    Felt Før følgende...
    Nyt domænenavn Angiv det domænenavn, som du vil bruge.
    Underdomæne/FTP-brugernavn Angiv det FTP-brugernavn, som du vil bruge.
    Dokumuentrod Angiv navnet på en mappe som du vil oprette i hjemmemappen. Du skal uploade filerne til det nye domænenavn til denne mappe for at lave dets websitedisplay.
    Adgangskode og adgangskode (igen) Angiv den FTP-adgangskode, som du vil bruge.

Alias

1. I afsnittet Domæner skal du klikke på Aliasser , indtaste det domæne, som du vil bruge, og derefter klikke på Tilføj domæne .

Hvis du vil have et alias for et andet domæne end hostingkontoens primære domæne, skal du klikke på ( Tandhjul ). Fra denne side skal du indtaste den webadresse, som du vil viderestille det aliasede domæne til, og derefter klikke på Gem .

Relaterede trin

For at domænenavnet kan få adgang til hosting -kontoen, skal du opdatere dets DNS. Sådan gør du, afhænger af den konto, hvor domænet er placeret:

Domænet er ... Du skal ...
I den samme GoDaddy-konto Gør ingenting! Vi opdaterer domænenavnets DNS.
På en anden GoDaddy -konto Opdater DNS manuelt .
Registreret et andet sted Opdater dit domænes navneservere .