Tilføj SoundCloud-lydspor eller -spilleliste

You can add any SoundCloud audio track or playlist to your website by embedding a bit of code from SoundCloud. You'll need to create a SoundCloud account to use this feature.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger/Rediger website.
  3. Rul i hovedvinduet på din hjemmeside til det sted, hvor du vil tilføje et afsnit, og klik på plusknappen.
    Klik på plusknappen
  4. Klik på Lyd i panelet Tilføj sektion.
    klik på lyd

Bemærk: Der kan ikke tilføjes mere end et Lyd-afsnit pr. side.

5. Click the SoundCloud layout you want to use for your new Audio section.
    Select layout
  6. Once new audio section appears, click the Audio panel again to begin customizing its settings, starting with replacing the SoundCloud Embed Code.
    update embed code field content
  7. To get the necessary embed code, open a separate web browser tab/window, go to the SoundCloud site to sign in or create an account, then search for a track or playlist that you want to add to your Audio section.
  8. Når du har fundet lydsporet/spillelisten, skal du klikke på knappen Del.
    Klik på knappen Del
  9. Klik på Indlejr, vælg et layout, hvis der er mere end et, og rediger layoutets indstillinger nederst i vinduet, f.eks. størrelse, farve eller automatisk afspilning.
    kopier feltet med kodeforhåndsvisning

Bemærk: Nogle lydspor/spillelister har ikke indstillingen Indlejr, men kun Del. Afsnittet Lyd kan ikke bruge koden Del, så hvis indstillingen Indlejr ikke er tilgængelig, skal du bruge et andet lydspor/en anden spilleliste.

10. Når det er gjort, kan du kopiere indholdet i feltet Kode og forhåndsvisning.
  11. Gå tilbage til panelet Lyd i den anden browserfane/det andet browservindue, og indsæt den kopierede kode i feltet SoundCloud-indlejringskode.
    indsæt kode fra SoundCloud
  12. Rediger Titel på sektion, og udfyld eventuelt feltet Beskrivelse.
  13. Ændringer gemmes automatisk, så når du er færdig, skal du klikke på Forhåndsvisning, hvorefter du kan trykke på afspilningsknappen for at høre lydsporet/spillelisten.
    Forhåndsvis layout og lyd
  14. Hvis du er tilfreds med resultatet, klikker du på Udgiv website ellerUdgiv.