Tilføj SoundCloud-lydspor eller -spilleliste

Føj et lydspor eller en spilleliste fra SoundCloud til din hjemmeside ved at indlejre koden fra SoundCloud. Du skal oprette en SoundCloud-konto for at bruge denne funktion.

Denne video er en del af introduktionsserien Avanceret design og medier i Hjemmesideprogram

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for dit website for at åbne din side.
  3. Vælg Rediger website eller Rediger side for at åbne dit hjemmesideprogram.
  4. Gå til siden og placeringen, hvor du vil tilføje lydspor eller spilleliste, og tilføj et afsnit.
  5. Søg efter Lyd-afsnittet, vælg dit layout, og vælg Tilføj.
  6. Brugertilpas titlen, beskrivelsen og .markeringsfarven.
  7. Gå til SoundCloud for at logge på eller oprette en konto I et separat browservindue eller -fane.
  8. Søg efter et lydspor eller en spilleliste, som du vil føje til dit lydafsnit. Når du har fundet lydsporet/spillelisten, skal du klikke på knappen Del.
    Klik på knappen Del
  9. Vælg fanen Integrer. (Delefanen vil ikke fungere.) Vælg, hvordan din afspiller skal se ud fra de tilgængelige muligheder (for eksempel layout, størrelse, farve eller automatisk afspilning). Når det er gjort, kan du kopiere indholdet i feltet Kode og forhåndsvisning.

Bemærk: Nogle lydspor/spillelister har ikke indstillingen Indlejr, men kun Del. Afsnittet Lyd kan ikke bruge koden Del, så hvis indstillingen Indlejr ikke er tilgængelig, skal du bruge et andet lydspor/en anden spilleliste.

Bemærk: Selv hvis du har automatisk afspilning aktiveret, deaktiverer visse browsere automatisk afspilning. Browserens indstillinger har forrang for SoundCloud-indstillingerne. Din lydfil bliver stadig afspillet automatisk i browsere, som tillader automatisk afspilning.

kopier feltet med kodeforhåndsvisning
  10. Gå tilbage til Lyd-panelet på dit website og indsæt den kopierede kode i feltet SoundCloud-indlejringskode.
    indsæt kode fra SoundCloud
  11. Vælg Færdig .
  12. Dine ændringer gemmes automatisk. Brug Forhåndsvisning for at se resultaterne, og brug Udgiv dit website, når du er klar til at offentliggøre ændringerne.