Tilføj udvidelser til eCommerce -hosting

Din administrerede WordPress e -handelshosting er fyldt med WooCommerce -udvidelser, nogle er udviklet af Woo -teamet og andre er udviklet af SkyVerge. Vi forudinstallerer visse udvidelser baseret på dine valg under den indledende konfiguration, da du blev spurgt, hvad du planlægger at gøre med hjemmesiden.

Det er nemt at få installeret de udvidelser, du har brug for.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Fra menuen til venstre vælger du WooCommerce .
  3. Vælg Udvidelser . Du skal være på fanen Inkluderede udvidelserbillede af fanen medfølgende udvidelser
  4. Rul gennem listen over inkluderede udvidelser, og vælg Installer nu for de, du har brug for.
  5. Vælg Aktivér for at aktivere udvidelsens funktionalitet.
  6. Udvidelser, der er installeret og aktive, markeres som Aktive .

Du kan når som helst vende tilbage til listen for at installere flere udvidelser.

Bemærk: Hvis du opretter forbindelse til din WooCommerce.com -konto, vil fanen WooCommerce.com Abonnementer vise disse udvidelser som INAKTIVE , selvom udvidelserne stadig er installeret, aktiveret, opdateret og tilgængelige via Inkluderede udvidelser .