Administreret WordPress Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilføj udvidelser til eCommerce -hosting

Din eCommerce -hosting er fyldt med WooCommerce -udvidelser udviklet af Woo -teamet. Vi forudinstallerer visse udvidelser baseret på dine valg under den indledende opsætning, da du blev spurgt, hvad du planlægger at gøre med hjemmesiden.

Det er nemt at få installeret de udvidelser, du har brug for.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Fra menuen til venstre vælger du WooCommerce .
  3. Vælg Udvidelser . Du skal være på fanen Tilgængelige udvidelser billede af fanen med tilgængelige udvidelser
  4. Rul gennem listen over tilgængelige lokalnumre, og vælg Installer nu for de, du har brug for.
  5. Vælg Aktivér for at aktivere udvidelsens funktionalitet.
  6. Udvidelser, der er installeret og aktive, markeres som Aktive .

Du kan når som helst vende tilbage til listen for at installere flere udvidelser.

Bemærk: Hvis du opretter forbindelse til din WooCommerce.com -konto, vil fanen WooCommerce.com Abonnementer vise disse udvidelser som INAKTIVE , selvom udvidelserne stadig er installeret, aktiveret, opdateret og tilgængelige via Tilgængelige udvidelser .