Tilføj underdomæne

Du kan hoste websites på underdomæner med din hostingkonto ved at tilføje underdomænet til din hostingkonto. Et eksempel på et underdomæne er under.coolexample.com.

Der er et par ting du skal vide om brugen af underdomæner med din hostingkonto:

• Ved tilføjelse af et underdomæne skal det tilføjes til et andet domæne i din hostingkonto.
  • Underdomænewebsites opbevares i en anden mappe end det domæne det hører under.

Tilføj et underdomæne

1. I cPanel i afsnittet Domæner skal du klikke på Underdomæner.
  2. Udfyld følgende felter, og klik så på Opret:
    Felt Før følgende...
    Underdomæne Indtast det underdomæne du vil bruge, indtast ikke selve domænenavnet.
    Domæne Vælg det domænenavn, som du vil bruge.
    Dokumentrod Dette felt udfyldes automatisk med en anbefalet mappe, men du kan indtaste et andet mappenavn, hvis du vil.