Administreret WordPress Hjælp

Tilføj underdomæne til Administreret WordPress

Du kan tilføje domæner eller underdomæner til din Administreret WordPress-konto gennem dit kontrolpanel.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Fra afsnittet Administreret WordPress vælger du Administrer ved den site, som du vil bruge.
  3. I kontrolpanelet åbner du fanen Indstillinger foroven.
  4. I afsnittet Domæner vælger du Tilslut domæne.
  5. Fra rullemenuen vælger du Tilføj et eksternt domæne eller underdomæne, eller vælg et specifikt domæne i din konto.
  6. Vælg Tilslut for at fuldføre processen.
billede viser, hvordan et underdomæne tilføjes

Bemærk: Hvis du bruger underdomæner, skal du også tilføje dem i domænestyring for det primære domæne. Hvad er et underdomæne?.