Tilføj websites

Administreret WordPress giver dig en masse fleksibilitet med administration af WordPress-websites — du behøver aldrig købe mere end én konto, og du kan derefter bruge den til alle dine websites. Hvis du vil tilføje flere websites, kan du enten fjerne websites, som du ikke længere bruger, eller du kan opgradere din konto.

1. Log ind på Gateway ved brug af dit GoDaddy-login.
  2. Under Ny konto — WordPress-hosting klikker du på Konfigurer.
  3. Udfyld de følgende felter og klik derefter på Afslut:

Hvis du ikke har en Ny konto tilgængelig, kan du enten opgradere din Administreret WordPress-konto, eller fjerne en af dine eksisterende websites.