Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilføj Workspace e -mail til dine pålidelige sites i Internet Explorer

Her er nedturen: Du kan muligvis ikke skrive e -mailmeddelelser eller få adgang til indstillinger, fordi du ikke har føjet Workspace Webmail til tilladte websteder i din webbrowser.

Sådan føjes Workspace -webmail til dine Internet Explorer -websteder, du har tillid til

1. I Internet Explorer skal du i menuen Funktioner klikke på Internetindstillinger .
  2. Klik på Sikkerhed .
  3. Klik på Pålidelige websteder .
  4. I feltet Sikkerhedsniveau for denne zone skal du kontrollere dit sikkerhedsniveau. Du skal muligvis gøre en af følgende:
    • Hvis det er indstillet til Høj, skal du bruge skyderen til at ændre det til Mellem eller lavere sikkerhedsniveau.
    • Hvis det er indstillet til Brugerdefineret, skal du klikke på Standardniveau og derefter bruge skyderen til at ændre det til Mellem eller lavere sikkerhedsniveau.
  5. Klik på knappen Websteder.
  6. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Kræv serverbekræftelse.
  7. I feltet Tilføj denne hjemmeside til zonen skal du skrive http://email.secureserver.net .
  8. Klik på OK.
  9. I vinduet Internetindstillinger skal du klikke på OK .