Tilføj yderligere domæner til at hoste flere websites i Linux-hosting

Hvis du vil hoste et website for et domæne, som ikke er dit primære domænenavn, kan du benytte cPanels funktion Yderligere domæne.

Bemærk: Yderligere domæner understøttes af hostingabonnementerne Deluxe og Ultimate Linux. Hvis du vil se, hvilket abonnement du har, skal du gå til Hvilken type hostingkonto har du?.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting, ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge, skal du klikke på Administrer.
    klik på administrer
  3. Klik på cPanel-admin i kontoens Dashboard.
  4. På startsiden for cPanel, i afsnittet Domæner, skal du klikke på Yderligere domæner.
  5. Udfyld følgende felter:

Felt Beskrivelse
    Nyt domænenavn Det navn, du vil benytte til det yderligere domæne.
    Underdomæne Automatisk udfyldt med Nyt domænenavn. Du behøver ikke at ændre dette, medmindre underdomænet allerede bruges af et andet domænenavn.
    Dokumentrod Navnet på en mappe, der skal oprettes i hjemmemappen. Du skal overføre det Nye domænenavns filer til denne mappe.
    Opret en FTP-konto, der hører til dette Yderligere domæne Vælg dette afkrydsningsfelt for at tilføje en FTP-brugerkonto. Du skal angive et FTP-brugernavn og -adgangskode. Denne bruger kan få adgang til dokumentroden og dens undermapper, men intet over det niveau.
  6. Klik på Tilføj domæne.