Tilføj yderligere domæner til at hoste flere websites i Linux-hosting

Hvis du vil hoste et website for et domæne, som ikke er dit primære domænenavn, kan du benytte cPanels funktion Yderligere domæne.

Bemærk: Addon-domæner understøttes af Linux-hostingplanerne Deluxe og Ultimate. Jeg er i tvivl om, hvilken type hostingplan, jeg har.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge, skal du klikke på Administrer.
    klik på administrer
  3. Klik på cPanel-admin i kontoens Dashboard.
  4. På startsiden for cPanel, i afsnittet Domæner, skal du klikke på Yderligere domæner.
  5. Udfyld følgende felter:

Felt Beskrivelse
    Nyt domænenavn Det navn, du vil benytte til det yderligere domæne.
    Underdomæne Automatisk udfyldt med Nyt domænenavn. Du behøver ikke at ændre dette, medmindre underdomænet allerede bruges af et andet domænenavn.
    Dokumentrod Navnet på en mappe, der skal oprettes i hjemmemappen. Du skal overføre det Nye domænenavns filer til denne mappe.
    Opret en FTP-konto, der hører til dette Yderligere domæne Vælg dette afkrydsningsfelt for at tilføje en FTP-brugerkonto. Du skal angive et FTP-brugernavn og -adgangskode. Denne bruger kan få adgang til dokumentroden og dens undermapper, men intet over det niveau.
  6. Klik på Tilføj domæne.