GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Tilføjelse af abonnementslinks til en kampagne

Denne artikel dækker et ældre produkt, som ikke længere er tilgængeligt for nye kunder.

Tilføjelse Abonnér -links til dine e -mailmarkedsføringskampagner

Når du har oprettet din tilmeldingsformular, kan du føje den til din GoDaddy Email Marketing -kampagne ved hjælp af et abonnementslink. Der er to hovedmåder at føje abonnentlinket til din GoDaddy Email Marketing -kampagne.

To måder at føje din tilmeldingsformular til din e -mailkampagne

1. Makrolink
  2. Overalt hvor du tilføjer[[subscribe]] eller[[subscribe_link]] , GoDaddy Email Marketing erstatter det med et link til din nuværende standardtilmeldingsformular . Dette fungerer både for brugerdefinerede HTML -kampagner og den almindelige komponist.

3. Del URL
  4. Hver tilmeldingsformular har en unik webadresse til deling. Du kan tilføje denne URL -adresse til ethvert tekstmodul i din kampagne. Delings -URL'en linker altid direkte til onlineversionen af din formular.

Gå til området Tilmeldingsformularer, og klik på knappen Del under en af dine formularer for at få fat i delings -URL'en til den pågældende formular.

Relaterede emner:

Hvad er de bedste måder at opbygge mit publikum på?
Hvordan føjer jeg en tilmeldingsformular til min hjemmeside?