Tilføjelse af apps

Etabler forbindelse med dine kunder ved at tilføje spots til sociale medier, YouTube, Google Maps, PayPal og Yelp på dit website. Du skal have en Business- eller Business Plus-plan for at kunne tilføje Paypal eller Yelp.

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Gå til listen Produkter, og klik på Hjemmesideprogram og derefter på Administrer ud for den konto, du vil anvende.
  3. Klik på Redigér site.
  4. Vælg den app, du vil tilføje, i venstre side. (Hvis du vil tilføje E-mailmarkedsføring, Paypal eller Yelp, skal du klikke på Apps og derefter vælge den ønskede).

Bemærk! Hvis du vil tilføje en YouTube-video, skal du klikke på den eksempelvideo, der vises, og derefter klikke på Settings (Indstillinger) for at indsætte URL'en til den ønskede video.

5. Klik på Gem, når du har valgt en app og fulgt anvisningerne i at tilføje den.
  6. Klik på Udgiv for at opdatere din website online.