Tilføjelse af apps

BEMÆRK: Denne artikel er til Websiteopbygning version 7. Din version vises øverst på skærmen, når du logger ind på din Websiteopbygning-konto. Bruger du ikke version 7? Søgning efter artikler om Websiteopbygning version 6.

Slip tøjlerne og hav lidt sjov med din website. Website Builder v7 Business- og Business Plus-planer lader dig tilføje en række forskellige apps, såsom Facebook® Synes godt om-felt, Twitter®, en YouTube® video, Google® Maps, og PayPal® til din website. Du kan også tilføje links til social deling, som inkluderer Pinterest® og Google +®. Se Tilføjelse af en blog eller RSS-feed for andre måder at bringe læsere til din website.

Sådan tilføjes Facebook Synes godt om-felt

1. Log ind på din Website Builder-konto.
  2. Klik på Redigér site.
  3. Træk og slip Facebook-ikon over på designlærredet.
  4. Klik på Facebook Synes godt om-feltet for at vælge det, og klik derefter på Indstillinger.
  5. Ved siden af URL indtaster du URL'en for den Facebook-side, som du ønsker at vise på din website.

Sørg for, at dine Facebook-indstillinger ikke begrænser visse kundegrupper baseret på alder eller lokalitet. Hvis du har kundegruppebegrænsninger på Facebook, vil din feed måske ikke blive vist for brugere, der ikke er logget ind, eller som ikke opfylder de angivne kundegruppekrav.

6. Ved siden af Vis vælger du, hvad du vil vise i Facebook Synes godt om-feltet, inklusive Stream, Ansigter og Sidehoved.
  7. Valgfrit: Gå til fanebladet Avanceret for at tilføje eller redigere andre effekter for dit Facebook Synes godt om-felt, inklusive Baggrundsfarve, Ramme, Skygge, Afrundede hjørner, Gennemsigtighed, Margen og for at redigere Størrelse på feltet.
  8. Klik på Gem.
  9. Klik på Udgiv for at opdatere din website online.

Sådan tilføjes Twitter

1. Log ind på din Website Builder-konto.
  2. Klik på Redigér site.
  3. Træk og slip Twitter-ikon over på designlærredet.
  4. Klik Twitter-feeden for at vælge den, og klik derefter på Indstillinger.
  5. Hvis du har brug for at forbinde Twitter, gør du følgende:
    • Klik på Forbind med Twitter, indtast dit Twitter-brugernavn og din adgangskode, og klik derefter på Godkend app.

Hvis du vil afbryde forbindelsen med Twitter, går du til kontoindstillinger for Twitter, klikker på Apps, og derefter på Tilbagekald adgang ved siden af Websiteopbygning.

6. Vælg hvor mange tweets du vil vise på din website.
  7. Hvis du vil vise tweets fra en specifik bruger, vælger du #search, og indtaster derefter navnet på den bruger, hvis tweets du vil vise.
  8. Valgfrit: Gå til fanebladet Avanceret for at tilføje eller redigere andre effekter for din Twitter feed, inklusive Baggrundsfarve, Ramme, Skygge, Afrundede hjørner, Gennemsigtighed, Margen og for at redigere Størrelse på feltet.
  9. Klik på Gem.
  10. Klik på Udgiv for at opdatere din website online.

Hvis du har en Websiteopbygning Business Plus-plan, ønsker du måske også at synkronisere din Twitter-side med dit Websiteopbygning 7 tema. Du kan få yderligere oplysninger i Forbind dine sidetemaer i Facebook og Twitter.

Sådan tilføjes YouTube

1. Log ind på din Website Builder-konto.
  2. Klik på Redigér site.
  3. Træk og slip YouTube-ikon over på designlærredet.
  4. vælg app'en, og klik derefter på Indstillinger.
  5. Ved siden af URL indtaster du URL'en for den YouTube-video, som du ønsker at vise på din website.
  6. Ved siden af Stil foretager du et valg for at vise et Lyst tema eller et Mørkt tema for YouTube-videoen.
  7. Ved siden af Valg vælger du, hvorvidt du ønsker, at videoen skal starte automatisk.
  8. Valgfrit: Gå til fanebladet Avanceret for at tilføje eller redigere andre effekter for dit YouTube-videovindue, inklusive Baggrundsfarve, Ramme, Skygge, Afrundede hjørner, Gennemsigtighed, Margen og for at redigere Størrelse på feltet.
  9. Klik på Gem.
  10. Klik på Udgiv for at opdatere din website online.

Sådan tilføjes Google Maps

1. Log ind på din Website Builder-konto.
  2. Klik på Redigér site.
  3. Træk og slip Google Maps-ikon overpå designlærredet, vælg app'en, og klik derefter på Indstillinger.
  4. Ved siden af Adresse indtaster du adressen på den sted, som du ønsker at vise på din website.
  5. Brug Zoom-panelet til at vælge zoomniveauet for kortet.
  6. Ved siden af Valg vælger du, hvorvidt du ønsker at vise et link til at se et større kort på din website.
  7. Valgfrit: Gå til fanebladet Avanceret for at tilføje eller redigere andre effekter for dit Google Maps, inklusive Baggrundsfarve, Ramme, Skygge, Afrundede hjørner, Gennemsigtighed, Margen og for at redigere Størrelse på feltet.
  8. Klik på Gem.
  9. Klik på Udgiv for at opdatere din website online.

Sådan tilføjes links til social deling

1. Log ind på din Website Builder-konto.
  2. Klik på Redigér site.
  3. Træk og slip Social deling-ikon overpå designlærredet, vælg app'en, og klik derefter på Indstillinger.
  4. Ved siden af Stil kan du vælge den stil du ønsker at bruge til dine links til social deling.
  5. Ved siden af Vis vælger du de links til social deling, som du ønsker at vise på din website.
  6. Valgfrit: Gå til fanebladet Avanceret for at tilføje eller redigere andre effekter for dine links til social deling, inklusive Baggrundsfarve, Ramme, Skygge, Afrundede hjørner, Gennemsigtighed, Margen og for at redigere Størrelse på feltet.
  7. Klik på Gem.
  8. Klik på Udgiv for at opdatere din website online.

Sådan tilføjes Menu-widget, PayPal, Yelp eller Home Finder

PayPal-app'en er kun tilgængelig med Business- og Business Plus-planer. Hvis du allerede har oprettet en PayPal-handelskonto, kan du dog bruge disse PayPal-instruktioner sammen med HTML-koderedskabet til at føje en en PayPal-knap til din side.

1. Log ind på din Website Builder-konto.
  2. Klik på Redigér site.
  3. Nederst på værktøjslinjen til venstre klikker du på Apps.
  4. Ved siden af den app, som du ønsker at tilføje, klikker du på Tilføj.
  5. Følg instruktionerne for at tilføje den valgte app til din websiteside.

Du kan se en linket liste over Websiteopbygning v7's andre store opgaver i Brug af Hjemmesideprogram 7.