Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilføjelse af betalingsprocessorer: Kreditkort, debitering til fakturering eller mobilbehandling

For yderligere spørgsmål angående online -bogholderi eller mod betaling, bedes du kontakte ATS -chat.

Når du har aktiveret din Get Paid Essentials/Premium -konto, skal du tilføje en betalingsmulighed for at indsamle kundebetalinger via mobilbehandling eller faktura. Du kan konfigurere din konto til at acceptere betalinger online via PayPal eller kreditkort.

Bemærk: Hvis du endnu ikke har aktiveret din Get Paid -konto, bedes du se

for instruktioner.

Du skal blot tilføje din Stripe -konto for at acceptere betalinger med kreditkort. Følg instruktionerne nedenfor for at være på vej til at få betaling:

Sådan accepteres betalinger via PayPal

1. I GoDaddy -bogholderi skal du klikke på Administrer og derefter på Fakturaindstillinger .
  2. I afsnittet Betalingsintegrationer skal du markere feltet ud for Aktivér PayPal -integration .
  3. Indtast din PayPal -e -mailadresse, og klik derefter på Gem .

Sådan accepteres betalinger via PayPal her

PayPal Here -betalinger kan kun accepteres via PayPal Here -kreditkortlæser.

1. I GoDaddy -bogholderi skal du klikke på Administrer og derefter på Fakturaindstillinger .
  2. I afsnittet Betalingsintegrationer skal du markere feltet ud for Aktivér PayPal her og derefter klikke på Opret forbindelse til PayPal her .
  3. Klik på Log ind med din PayPal -konto , angiv dine kontooplysninger, og klik derefter på Log ind .
  4. Klik på Fortsæt , og derefter på Accepter .
  5. Download PayPal Here mobil -appen på din telefon, og klik derefter på Got It! Lad os komme videre .

Sådan accepteres betalinger via Stripe

Stribe -betalinger kan kun accepteres direkte via fakturaen.

1. I GoDaddy -bogholderi skal du klikke på Administrer og derefter på Fakturaindstillinger .
  2. I afsnittet Betalingsintegrationer skal du markere afkrydsningsfeltet ud for Aktivér stribeintegration , og derefter klikke på Opret forbindelse til stribe .
  3. Udfyld alle felterne, og klik derefter på Godkend adgang til denne konto .

Nu hvor du har konfigureret din betalingsprocessor, kan dine kunder nemt betale deres fakturaer ved at klikke på en af følgende muligheder:

• Betal med PayPal
  • Betal med kreditkort

Du har måske nogle yderligere spørgsmål, så her er nogle svar på ofte stillede spørgsmål:

Har jeg (eller mine kunder) brug for en PayPal -handelskonto for at acceptere betalinger online?

Nej, du kan bruge din personlige PayPal til at sende og acceptere betalinger.

Skal jeg indstille min PayPal -konto til at opkræve skat på betalinger?

Bemærk: Hvis du ikke deaktiverer opkrævning af skatter og afgifter via PayPal, vil din kunde blive opkrævet skatter og afgifter to gange.

Har mine kunder brug for en Stripe -konto for at modtage betalinger online?

Nej, kun du har brug for en Stripe -konto. Din klient kan logge ind på en Stripe -konto eller gennemføre betalingen med kreditkort som gæst.