Tilføjelse af billeddiasshows og fotogallerier

Website Builder lader dig udbygge din websites udseende ved at tilføje billeddiasshow og fotogallerier til din website.

Med diasshows kan du fremvise dine billeder på dit website ved hjæp af diaspræsentationer. Med fotogallerier kan du visi fotografier på din website som dine besøgende kan klikke på og se i større udgaver.

1. Log ind på din Website Builder-konto.
  2. Klik på Redigér site.
  3. Træk og slip Ikon for diasshow for at få et diasshow eller Ikon for fotogalleri for at få et fotogalleri ind på siden, og klik derefter på Byt billeder.
  4. Fra Håndtér fotos-vinduet skal du klikke på Tilføj fotos og derefter vælge en af følgende muligheder:
    • Mine fotos — Klik på Gennemse, for at vælge det billede du ønsker at uploade fra din egen computer, og klik så på Åbn.
    • Gratis billeder — For at vælge billeder fra vores billedgalleri, kan du indtaste et søgeord for at finde specifikke billeder i vores billedgalleri eller vælge en kategori i menuen Alle kategorier.
    • Facebook — For at importere billeder direkte fra din Facebook® konto klikker du på Forbind med Facebook, logger ind på din Facebook-konto, og klikker derefter på Log ind med Facebook.

Hvis du vil afbryde forbindelsen med Facebook, går du til kontoindstillinger for Facebook, klikker på Apps, og derefter på X ved siden af Website Builder.

• Instagram — For at importere billeder direkte fra din Instagram® konto klikker du på Forbind med Instagram, logger ind på din Instagram-konto, og klikker derefter på Log ind med Instagram.
  5. Vælg det billede du ønsker at bruge og klik så på Indsæt.
  6. For at ændre rækkefølgen af dine billeder, skal du blot trække og slippe dem, der hvor du ønsker dem.
  7. Klik på Gem.
  8. Klik på Udgiv for at opdatere din website online.