Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilføjelse af domænealiasser til din Plesk -delte hostingkonto

Ved hjælp af domænealiasser lader Plesk dig tilføje domæner til din hostingkonto, der indlæser et andet hostet domænenavns website.

Sådan tilføjes et domæne -alias

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Klik på Manage (Administrer) ved siden af den konto, du vil bruge.
  4. Klik på Tilføj nyt domæne -alias .
  5. Udfyld følgende felter, og klik derefter på OK :
    • Domænenavns aliasnavn — Indtast det domænenavn, som du vil tilføje.
    • for domænet — Vælg det domænenavn, som du vil bruge.
    • Mailservice — Denne funktion er udfaset i vores miljø.
    • Webtjeneste — Vælg denne indstilling.
    • Omdiriger ... — Vælg denne indstilling, hvis du planlægger, at aliaset skal være permanent.