Tilføjelse af domænenavne til din Plesk-konto

Med Plesk kan du tilføje nye domæner til din hostingkonto så du kan hoste flere websites.

Bemærk: Denne funktion er ikke tilgængelig for Economy Plesk -delte hostingkonti ( flere oplysninger ).

Hvis du ikke ønsker at tilføje et nyt domænenavn med sit eget website, kan du også tilføje domæne-aliaser (flere oplysninger) og underdomæner (flere oplysninger).

Tilføjelse af nye domænenavne til Plesk

1. Log ind på Plesk (Delt hosting/server).
  2. Klik på Tilføj nyt domæne.
  3. Udfyld følgende, og klik derefter på OK:
    Section Før følgende...
    Domænenavn Angiv det domænenavn, som du vil bruge.
    DNS-indstillinger Vælg de DNS-indstillinger du vil anvende til domænenavnet.
    Hostingtype Vælg den hostingtype, som du vil oprette. Hvis du ønsker være host for en website for dette domæne, skal du vælge Website-hosting.
    Hosting-indstillinger Angiv det bibliotek du ønsker at anvende som sitets rodbibliotek, dvs. det bibliotek som skal vises når besøgende går til domænenavnet.

Hvad er det næste?

Medmindre du bruger delt hosting på samme konto som dit domænenavn, skal du pege domænenavnet mod den nye hostingkonto (flere oplysninger).