Tilføjelse af e-mailkonti til Plesk-servere

Servere, som kører Plesk, lader dig oprette e-mailadresser på de domæner, der hostes på din konto.

Disse instruktioner gør sig ikke gældende for Plesk-delte hostingkonti. Hvis du benytter en Plesk-delt hostingkonto og ønsker at oprette e-mail, bedes du se Oprettelse af e-mailadresser i Workspace Control Center.

Sådan føjes e-mailkonti til dine Plesk-domæner

1. Log ind på Plesk (flere oplysninger).
  2. Gå til fanen Mail.
  3. Klik på Opret e-mailadresser.
  4. Udfyld felterne på skærmen og klik derefter på OK.

BEMÆRK: Størrelsen på din mailboks tæller mod din din kontos brug af diskplads.

Hvad nu?

Efter at have oprettet e-mailkonti kan du enten kontrollere dem med webmail (kræver DNS-ændringer) eller bruge en e-mailklient.

Hvis dine cPanel e-mailkonti ikke fungerer, er du sikkert nødt til at opdatere dit domænenavns e-mailindstillinger (teknisk kendt som dets DNS-zonefils MX-fortegnelser) — vi har de oplysninger til dig i