Tilføjelse af en blog eller RSS-feed

Du kan vise RSS-feeds, som lader dig abonnere på websites, såsom nyhedswebsites og blogs, og derefter vise deres indhold på din egen website. Når websitene i dine feeds opdaterer deres indhold, kan besøgende se disse opdateringer.

For at din blog kan blive vist i Website Builder, skal du udgive din blog til internettet gennem din blog-service.

1. Log ind på din Website Builder-konto.
  2. Klik på Redigér site.
  3. Træk og slip Blog/RSS (Blog/RSS-widget) over på din side.
  4. Klik indeni Blog/RSS-feed og klik derefter på Indstilling.
  5. Indtast URL til RSS-feed.

Der indføres et udsnit af RSS-feed. I stedet for den skal du indtaste en gyldig URL til din RSS-feed, ellers vil du modtage en fejl.

6. Udfyld følgende felter:
    • antal indlæg — flyt bjælken for at vælge, hvor mange posteringer du ønsker at se på din website.
    • Valg — vælg om du ønsker at vise billeder og/eller kategorier. (Kategorier er kun tilgængelige tumblr® og Blogger®).
    • Layout — vælg hvordan du ønsker, at dine posteringer skal se ud på din website.
  7. Valgfrit: Gå til fanebladet Avanceret for at tilføje eller redigere andre effekter for din blog/RSS-feed, inklusive Baggrundsfarve, Ramme, Skygge, Afrundede hjørner, Gennemsigtighed, Margen og for at redigere Størrelse på feltet.
  8. Klik på Gem.
  9. Klik på Udgiv for at opdatere din website online.