Tilføjelse af en lydafspiller

Med Website Builder Business- og Business Plus-planer kan du tilføje en lydafspiller på din website og endda uploade din egen musik. Denne lyd-widget understøtter kun MP3-filer. Hver fil må ikke overstige 30 MB.

1. Log ind på din Website Builder-konto.
  2. Træk og slip Lydafspiller på siden, klik indeni lydfeltet, og klik derefter på Indstillinger.
  3. Sådan tilføjes musik:
    • Klik på Administrer spilleliste.
    • Klik på Tilføj lyd.
    • Find frem til filen på dit lokale drev eller træk den ind på skærmen.
    • Klik på Gem.
  4. Under Valg vælger du, om du vil have, at lydafspilleren skal vise din spilleliste, lade spillelisten køre i ring, blande sangene eller starte automatisk.
  5. Sådan tilføjes albumcover eller et billede:
    • Klik på Tilføj billede.
    • Vælg om du vil bruge et foto fra din computer, et gratis billede, Facebook® eller Instagram®.
    • Gennemse eller forbind for at finde billedet.
    • Klik på Indsæt.
  6. Valgfrit: Gå til fanebladet Avanceret for at tilføje eller redigere andre effekter for din lydafspiller, inklusive Baggrundsfarve, Ramme, Skygge, Afrundede hjørner, Gennemsigtighed, Margen og for at redigere Størrelse på feltet.
  7. Valgfrit: Gå til Tilføj lyd, Administrer spillelister, Tandhjul for at ændre forfatter og titel på sang.
  8. Klik på Gem.
  9. Klik på Udgiv for at opdatere din website online.

BEMÆRK: Uploads er begrænset til 10GB for Business-planer og 50GB for Business Plus-planer. Denne lyd-widget understøtter kun MP3-filer.