Tilføjelse af en YouTube- eller Vimeo-video til mit website via et eksternt link

Du kan vise en video fra YouTube eller Vimeo på din hjemmeside ved at linke til den fra din hjemmeside. Eller du kan uploade din egen video ved hjælp af Vimeo.

Denne video er Lektion 15 i introduktionsserien Avanceret design og medier i Hjemmesideprogram

Har du brug for mere hjælp? Få eksperthjælp til opsætning af dit eget studie af en GoDaddy-guide.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ved siden af det website, som du vil ændre.
  3. Vælg Hjemmeside > Rediger hjemmeside for at åbne din websiteeditor.
  4. Gå til siden og placeringen, hvor din video skal tilføjes, og tilføj et afsnit.
  5. Søg efter Video i afsnittets søgefelt. Oversigt over afsnit, der tillader video. Hvis du ikke har et videoafsnit (sammenlign planer og priser ), brug en anden afsnitstype som fx Indhold eller Introduktion. Vælg det ønskede layout, og vælg Tilføj.
  6. Hvis du har mere end et billede eller en video i dit layout, så vælg det billede eller den video, du vil ændre.
  7. Hvis du benytter et afsnit, der tillader både billeder og video, som fx Indhold eller Introduktion, skal du vælge Video over billedet for at få videomenuen frem.
  8. Indsæt linket til din YouTube- eller Vimeo-video i feltet Video-URL i panelet til højre. Eller du kan uploade din egen video ved hjælp af Vimeo.
  9. Lav en Titel og Videobeskrivelse med din egen tekst i enten panelet til højre eller på selve siden.
  10. Udgiv din hjemmeside, når du er klar, for at gøre ændringerne synlige.